Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
TillerBC, I do what I want, Wetmyhook, FrontierMan, RiverMann
103529 Registered Users
Top Posters
TexDawg 84003
hopalong 75456
Pilothawk 74021
JDavis7873® 67380
John175 ® 61809
FattyMcButterpants 60637
Tritonman 57277
Derek 57013
SkeeterRonnie 52606
LoneStarSon® 52534
facebook
Forum Stats
103529 Members
61 Forums
868984 Topics
11402736 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10862868 - 05/21/15 10:46 PM Hummingbird DI problem
Bobby Milam Online   content
Extreme Angler

Registered: 07/13/14
Posts: 2186
Loc: Arlington
Had an issue start today with the DI on my 899. I had the 2d,Di and SI combo view going and the DI section of the screen filled up with horizontal lines. Tried switching views and each time a DI screen was up, the view would be correct initially but occasionally it would have the garbage across the center upon opening that screen but the lines would then start and fill the screen. You get the lines but you can faintly still see the structure of the bottom behind them and the image would pulse. I also noticed that occasionally it would clear and go to normal for about 3 seconds and then start over with the lines. Swapped it with my 898 to see if it was a transducer but the 898 worked fine and the 899 did it on the other transducer. The 2D and SI continued to work fine for the rest of the day.

I didn't have a card in it so I snapped a pic with my phone. The picture is taken right after switching to the DI screen and the entire screen will fill up.
Luckily it is still under warranty and I will be contacting Humminbird about it. I just wanted to check if there was a reason that anyone was aware of as to why it would do this but the SI was not affected.








Edited by Bobby Milam (05/21/15 10:55 PM)

Top
#10862872 - 05/21/15 10:50 PM Re: Hummingbird DI problem [Re: Bobby Milam]
Bobby Milam Online   content
Extreme Angler

Registered: 07/13/14
Posts: 2186
Loc: Arlington




Edited by Bobby Milam (05/21/15 10:50 PM)

Top
#10863450 - 05/22/15 09:10 AM Re: Hummingbird DI problem [Re: Bobby Milam]
LittleGazoo Offline
Pro Angler

Registered: 10/22/10
Posts: 799
Loc: Big Sandy, TX
Old software glitch, set SI/DI Enhance to Normal.

Top
#10865488 - 05/23/15 01:16 AM Re: Hummingbird DI problem [Re: Bobby Milam]
Bobby Milam Online   content
Extreme Angler

Registered: 07/13/14
Posts: 2186
Loc: Arlington
Ok, I'll look into that next week. I think that I did change the enhancement on it during the day. I'll also look for new updates.
Thanks

Top
#10882741 - 05/30/15 04:24 AM Re: Hummingbird DI problem [Re: Bobby Milam]
Bobby Milam Online   content
Extreme Angler

Registered: 07/13/14
Posts: 2186
Loc: Arlington
You were right. I had changed it and reversing it cleared it right up

Top



© 1998-2016 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide