Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
kbarnes027, Fxrspud 12, Bryce Everest, gclarkla, ToasterWEyes
106343 Registered Users
Top Posters
TexDawg 86893
hopalong 78788
Pilothawk 75537
JDavis7873® 67385
John175 ® 65708
FattyMcButterpants 60793
Derek 🐝 58852
Tritonman 57701
LoneStarSon® 53688
SkeeterRonnie 53096
facebook
Forum Stats
106343 Members
61 Forums
811691 Topics
10247617 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10814171 - 05/02/15 06:34 PM ulterra help
gene lewallen Offline
Outdoorsman

Registered: 08/04/13
Posts: 64
Loc: longdale ok.
I have the ulterra 80lb when I power up the motor my remote does not show any icons it also won't work with the foot pedal.can turn power off to the motor remote shows all icons. seems the trolling motor is not recognizing the remote or the foot pedal


Edited by gene lewallen (05/02/15 06:37 PM)
_________________________
gene lewallen

Top
#10814257 - 05/02/15 07:25 PM Re: ulterra help [Re: gene lewallen]
javelin150 Offline
Pro Angler

Registered: 03/19/06
Posts: 869
Loc: Waco, TX
Press the learn key on the head unit and keep pressing a button on your remote. That should program it properly. Also make sure you press the "mode" button on the foot pedal to activate it once the motor is powered on

Top
#10814270 - 05/02/15 07:31 PM Re: ulterra help [Re: gene lewallen]
gene lewallen Offline
Outdoorsman

Registered: 08/04/13
Posts: 64
Loc: longdale ok.
thanks for the response javelin I have done both of those suggestions and it still won,t work.the mode light on the foot pedal lights up.
_________________________
gene lewallen

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide