Main Menu
Advertisement
Affiliates
Advertisement
Newest Members
NateTheGreat, RattleTrapChick, Bmoody82, Champion1423, 501Clem
105148 Registered Users
Top Posters
TexDawg 85220
hopalong 77665
Pilothawk 74793
JDavis7873® 67382
John175 ® 63741
FattyMcButterpants 60667
Derek 🐝 57782
Tritonman 57476
SkeeterRonnie 52917
LoneStarSon® 52900
facebook
Forum Stats
105148 Members
60 Forums
794829 Topics
10046634 Posts

Max Online: 36273 @ 01/23/13 02:34 PM
Topic Options
#10803496 - 04/28/15 11:03 AM I got noth'n!!!!
Randy Barfknecht Offline
Outdoorsman

Registered: 04/27/15
Posts: 46
I was on Lewisville Sunday night before the storms came in, on the dam, went to go to the ramp, turned the key, and nothing. Changed the motor wires to the trolling battery, and still nothing. However, when you turn the key to on, it beeps, but try and start it, and nothing. The boat is a 94 Skeeter SS90, with a 94 88HP Evinrude. Any ideas?

Top
#10803668 - 04/28/15 12:00 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
gary purdy Offline
TFF Guru

Registered: 05/24/03
Posts: 11040
Loc: Littlefield Tx & Lake A. H. US...
_________________________
“The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything” Remember what He has done and remember that He is not done yet! GOD IS GOOD

Top
#10803711 - 04/28/15 12:10 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Randy Barfknecht Offline
Outdoorsman

Registered: 04/27/15
Posts: 46
Looks like just a regular cylindrical glass fuse Huh?

Top
#10809139 - 04/30/15 11:15 AM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
boatwhisperer Offline
Extreme Angler

Registered: 09/25/10
Posts: 1493
Loc: hurst, tx
Bad neutral safety switch or control box not in neutral
_________________________
boatwhisperer

Top
#10841262 - 05/13/15 12:18 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Randy Barfknecht Offline
Outdoorsman

Registered: 04/27/15
Posts: 46
Fuses on motor are good. I raised my motor a little bit, one hole up. Got down tightening Her down, tried to start it for grins, and the starter spun for a second but didn't come all the way up to meet the wheel. Sounds like a bad bindix in the starter to me? Thoughts?

Top
#10841849 - 05/13/15 03:32 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Freeman Clark Offline
Extreme Angler

Registered: 03/18/05
Posts: 1343
Loc: Temple, Texas
Bindix shaft my be dry.

Top
#10842815 - 05/13/15 09:16 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Randy Barfknecht Offline
Outdoorsman

Registered: 04/27/15
Posts: 46
I'll take it to auto start in Lewisville and have her rebuilt. Hopefully that does the trick.

Top
#10842890 - 05/13/15 09:42 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Chemdawg Offline
Extreme Angler

Registered: 01/22/13
Posts: 1236
check your connections on your battery as well and make sure it has a good charge


Edited by Chemdawg (05/13/15 09:43 PM)

Top
#10845445 - 05/14/15 09:51 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
TexasPescado Offline
Pro Angler

Registered: 10/06/05
Posts: 751
Loc: Rowlett
This happened to me. Turned out to be a bad connection on the wires in the back of the kill switch.

Top
#10849713 - 05/16/15 09:25 PM Re: I got noth'n!!!! [Re: Randy Barfknecht]
Randy Barfknecht Offline
Outdoorsman

Registered: 04/27/15
Posts: 46
I'm hoping the starter rebuild fixes it. I really don't want to take that control box off. 👎🏻

Top



© 1998-2017 OUTDOOR SITES NETWORK all rights reserved USA and Worldwide